Спонсори

Щафетата на aлтернативния Oлимпийския огън или Европейски Вело маратон за безопастни пътища (road peace на англисйски) е международен 53-дневен колоездачен тур, преминаващ през 11 страни, вдъхновен от български колоездач ветеран и любител спортист г-н Младен Белчев и  неговият невероятен късмет да оцелее след нелепа катастрофа, която го оставя физически неспособен да осъществи дългоочакваната си мечта.

Триколката Въпреки травмите, г-н Белчев ще се опита да измине 3500-те км, използвайки полегнала триколка от фирмата Хазе (HASE) и екип от около 20-ина приятели, колеги, ентусиасти и три от четирите си деца. Много европейски велосипедисти ще се присъединят към него за насърчаване на  колоезденето, за призоваване към по-безопасни пътищa, устойчиви методи натранспорт и Евро Вело мрежата от маршрути за колоездене. Щафетата  ще предостави възможност на хората притежаващи билети за Олимпийските игри и обичащи колоезденето безопасно да се придвижват през Европа до Олимпиядата.

€8000 или директно спонсорство от производителя

Hase trike

 Хранене – приготвяне нахраната от самите участници с хранителни продукти снабдени или дарени от местни производители.

€10 на човек на ден

Local Food

Пилотната кола- За да бъде реализацията на маратона максимално практична, ние се спряхме на следният избор на пилотна кола – моторизирана каравана, която ще cъпътства  групата през цялото пътуване, като ще се използва основно за щаб квартира, спи 7 човека, позволява да се приготвя храна в движение и транспортира на багажа.

5700 за наемане на караваната | €1500 за застраховка | €2300 за гориво

Motorhome

 Пренощуване – диво лагеруване с разрешение отместните власти или на къмпинг, и/или в хостели. Моторизираната каравана може да приюти 7 човека.

€10 на човек на ден

Camping

 Енергия за събитията и маратона – със слънчево или велосипедно захранване.

€1200 за електрически слънчев и вело генератор и акумулатор

Прибиране обратно - това задължително се поема лично от всеки участник, и трябва да е организирано преди тръгването на маратона – 2 Юни 2012. Билетите ще са най-евтини ако се закупят в следващите 40 дни.

с влак LOCO2 | със самолет: easyjet.com | ryanair.com с автобус: eurolines.com | обратно с колелото :-)  

За повече информация относно какви са нивата, условията и ползите за потенциялните спонсори моля свържете се с Екатерина Белчева на kate at ulteco dot  com: 0044 78 52144418 или 00359 87 6199846.

Благодарим ви предварително!

Leave a Reply